Kids Surfcamp Scheveningen 2019

Kids summer surfcamp Scheveningen 2017 en 2018 waren een grandioos succes! Vandaar dat Noordzee Surfschool in samenwerking met The Sand Company, strandpaviljoen “Patagonia” en “Zuid” ook aankomende  zomer kids surfcamps aanbiedt!

5 dagen lang surfen, skaten, vliegeren, knutselen en een heleboel andere leuke en leerzame activiteiten op het strand. Lees meer voor alle informatie over de data en de prijzen of bel direct met  0630387334.

Wat is het Kids Surfkamp?

Een knallende week in de zomervakantie waarin surfen centraal staat, maar waar nog veel meer leuke activiteiten op het strand en in de zee aan bod komen! Van maandag tot en met vrijdag ga je iedere dag het water in en krijg je een surfles van een professionele instructeur. Je gaat verschillende toffe surf/beach activiteiten doen zoals powerkiten, longboarden, beachgames, jutten en levend stratego. Ook gaan we naar een echte surfshop en krijg je te zien hoe surfboards worden gemaakt! Gedurende de dag krijg je natuurlijk limonade en snacks en er wordt iedere dag voor een gezonde, lekkere lunch gezorgd. Op vrijdag organiseren we een show-off waarbij je je ouders kunt laten zien hoeveel je geleerd hebt! Meer informatie hierover volgt na de inschrijving.

Wanneer zijn de kinder surfkampen in Scheveningen?

Wegens het grote succes van afgelopen zomer en door de grote vraag naar opties voor andere data organiseren we in de zomer van 2019 meerdere weken van de zomervakantie een surfkamp. De definitieve data volgen snel!

 

                                

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven is via onderstaand contactformulier zo gebeurd. Let wel, het surfkamp is vanaf 7 jaar en het hebben van minstens een Zwemdiploma A is verplicht! Indien er sprake is van allergieën of andere medische condities, worden we daar graag door u van op de hoogte gebracht.

Kosten?

De kosten voor de hele week bedragen € 335 per kind. Als je je voor 1 Mei inschrijft krijg je een korting van €15 . Hierbij inbegrepen zijn alle surflessen en andere activiteiten, elke dag lunch, een t-shirt, een pet en een heleboel mooie herinneringen.

Vragen?

Zijn er bepaalde dingen nog niet helemaal duidelijk? Bel ons of stuur een mailtje! Je kunt natuurlijk ook gezellig even langs komen bij Patagonia Beach en vraag naar Josse, Jasper of Floor

NB! de kampen gaan door bij een minimum van 15 inschrijvingen per kamp.

 

surfles voor kinderen                              kids surfles