Surf ‘s Cool

Ook in 2019 bieden wij een volledig georganiseerd 9 weeks “after school” surf programma aan voor kinderen tussen de 8-13 jaar. We doen dit op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op verschillende scholen. Klick hier om direct naar de Surf’s Cool site te gaan!

          

 

Wat doen we precies:
We halen de kids op van school, vanaf 14.30 afhankelijk van de school, met onze Surf ’s Cool bus en brengen ze naar ons clubhuis boven Noordzee Boardstore. Daar eten we een gezonde hap, vertellen we de kids over de surfles van de dag en kleden we ons om voor de surfles. Dan stappen we met zijn allen weer in de bus en gaan we naar de beste surfspot voor de omstandigheden. Na de surfles, die ongeveer anderhalf uur duurt, gaan we weer terug naar t clubhuis voor een lekkere snack. Daar zullen we praten over het milieu, gevaren van de zee en andere surf gerelateerde zaken. Tussen 17.30 en 18.30 kunnen de kids dan worden opgehaald. In 9 weken leren we de kids ‘echt’ surfen en aan het einde van deze cyclus is er een competitiedag waarin iedereen een diploma ontvangt en het niveau van de surfers wordt bepaald, en er prijzen te winnen zijn.

 

Het vervolg:
Na de eerste cyclus kunnen de kinderen opnieuw ingeschreven worden voor een 9 weeks cyclus, afhankelijk van het niveau van de surfers wordt de groepsindeling dan aangepast en gaan we steeds serieuzer trainen. Na 9 weken is er opnieuw een competitiedag……

Wat bieden we aan:
 Prijs € 456,50
 1 dag per week
 9 goed gestructureerde lessen
 Les programma’s en theorie boeken
 1 competitie en selectiedag
 Veiligheid en milieu training
 Prijzen en diploma’s
 Alle surf materialen
 Gecertificeerde instructeurs voor alle niveaus
 School pick-up
 5 – 8 kids per groep

 

Hoe reserveer ik:
Vul het inschrijfformulier in of klik hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geef duidelijk je voorkeursdag aan, we rijden maar naar 1 school per dag en we hebben minimaal 5 inschrijvingen per school nodig. Aan de hand van het aantal inschrijvingen per school wordt een indeling gemaakt.