Scheveningen

We geven de surflessen op het Zuiderstrand van Scheveningen. Dit is niet aan de boulevard met de vuurtoren, maar aan de Zuid kant van de haven. Wij werken samen met strandpaviljoen “De Zuid”

Het Zuider strand van Scheveningen is een mooie plek! Aan de rand van Den Haag, maar je hebt het idee en gevoel alsof je midden in de natuur zit. Ideale locatie om rustig les te kunnen geven, zonder al te veel afleidingen!

Strandpaviljoen De Zuid Scheveningen

Strandpaviljoen Zuid is de favoriete hangplek van het ontspannen deel van de Haagse bevolking en ligt op één van de mooiste stukjes strand van Den Haag: het Zuiderstrand. De wandeling of fietstocht door de fabelachtige duinstrook doet de stad snel wegebben en daar ontvouwt zich het brede zandstrand al. De golven in de verte, het geruis in je oor. Strandpaviljoen Zuid houdt dat echte strandgevoel vast. Het grote terras loopt door in het warme zand. Binnen is de inrichting warm en ruimtelijk. De grotendeels biologische keuken biedt een ruime en originele kaart, met veel opties voor vegetariërs. Rest ons de zon, maar u weet wat ze zeggen: ook die schijnt bij voorkeur op het zuiden. Insmeren maar. Zie hier de website van “De Zuid”